Субота, 27.07.24, 06:10 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Побачило світ нове видання серії «Євроінтеграція: український вимір»
17.10.13, 16:39
Посібник «Єврорегіональне співробітництво України: проблеми і перспективи»

Нещодавно у видавництві «Ґражда» вийшов навчальний посібник «Єврорегіональне співробітництво України: проблеми і перспективи», розроблений директором ННІ інформаційно-комунікаційних технологій УжНУ кандидатом юридичних наук Оксаною Ващук та директором ННІ євроінтеграційних досліджень УжНУ, кандидатом історичних наук Іваном Артьомовим. У посібнику розкрито сутність нормативно-правових засад єврорегіональної співпраці України, зокрема сучасний стан та перспективи розвитку взаємин з державами ЄС.

Це нове видання серії «Євроінтеграція: український вимір», підготовлене у рамках виконання Інститутом євроінтеграційних досліджень ІІ етапу науково-дослідної роботи «Концептуальні та інституціональні засади єврорегіонального співробітництва України в умовах інтеграційних і глобалізаційних процесів сучасності». Посібник пройшов апробацію в процесі навчання студентів, має позитивні відгуки й визнання на міжнародних виставках «Освіта і кар’єра» та «Сучасна освіта в Україні – 2012». Структурно складається з чотирьох модулів, які тематично об’єднуються навколо проблеми євроінтеграційної співпраці України з сусідніми державами – членами Європейського Союзу.

Важливою складовою видання є додатки, які містять нормативні документи України, що регулюють єврорегіональну співпрацю. Також пропонуються теми рефератів, джерела допоміжної літератури, що дуже зручно як для студентів чи аспірантів, так і для науковців, які досліджують євроінтеграційну проблематику.

Вл. інф.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 814 | Додав: VIP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу