Головна » Усі публікації » МЦ-інтерв’ю |
Цього юнака знають мало не на кожному факультеті. Його можна помітити чи не на всіх виїзних Днях факультету, під час проходження практик у «польових умовах» тощо. Він спілкується з кожним його мовою, до усіх знає підхід і готовий підтримати добрим словом, а ще – добрим боґрачем! Знайомтеся: Михайло Штефаньо – екс-студент географічного факультету УжНУ, куховарські здібності якого має змогу оцінити уже не тільки ужнівська молодь, а й учасники різноманітних обласних та всеукраїнських фестивалів. Ми вирішили більше дізнатися про життя цього хлопця. Також займався пішохідним туризмом, тож восени 2004 року під час зустрічі туристів Іршавщини зварив свій перший боґрач, звісно ж, не без допомоги. Консультантом була людина, яка для мене значить дуже багато – мій Тато. З того часу розпочалися різні куховарські експерименти. Вступивши на геофак, продовжував брати активну участь в організації різних заходів, особливо тих, які відбувалися за межами універу. Там я завжди був шефом на кухні. – Боґрач з угорської означає «казанок». Якогось одного його рецепту немає, але я знаю, що хороших навичок кулінарії тут замало. Головне – як ставишся до приготування страви. Мій секрет у тому, що я готую його з любов’ю та ніжністю – так, як би готував для себе, для сім’ї. – Щось поварити на природі, ясно, це буде й далі, бо не можна покинути справу, від якої маєш безмежне задоволення. Також хотів би зустрітися з професіоналами, які мають великий досвід у кулінарії, почути їхні думки, навчитися чогось новенького, почути корисні поради. Петро Юрса, студент відділення журналістики |
|
|
|
Теги: |
Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter! |
0 | |
Ми у Facebook
Рубрики розділу
Інші матеріали рубрики